Vælg en altandør som passer til din bolig

10 maj 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Skal dit hus eller din lejlighed beriges med en ny altan, eller skal du have sat din gamle altan flot i stand? Så skal du tage stilling til valg af altandør. Der findes nemlig altandøre i rigtig mange forskellige udformninger – og det handler om at finde den som passer perfekt til boligen, både når det gælder det indvendige decor og når det handler om den udendørs fremtoning.

Hvordan vælger jeg den rette altandør?

Det er vigtigt at du kigger på boligens design og arkitektur når du skal vælge den dør som skal forbinde altanen med din stue eller dit soveværelse. Er boligen udstyret med små, fine bondehus vinduer giver det mening at vælge en altandør med tilsvarende ruder. Hvis du har store panorama vinduer, kan du med fordel vælge en altandør som består af en eller to store ruder, så designet matcher.

Der ud over bør du gå efter en altandør hvis indramning ligner vinduernes og de øvrige yderdøres. Og så bør altandøren selvfølgelig holde samme farver som vinduer og døre i boligen.

image

Vælg en altandør i top kvalitet

En altandør er i sig selv en yderdør. Det betyder at du ikke kan bruge en hvilken som helst dør som altandør. Din altandør skal kunne modstå vind og vejr alle fire årstider igennem. Og din altandør skal kunne holde på varmen.

Du bør derfor gøre dig umage med at vælge din altandør. Glasset i ruderne skal være dobbelt eller tredobbelt isolerede, og forsynet med solide tætninger. Så undgår du både trækvinde og støj udefra når din altandør er lukket.

Hvor kan jeg finde en rigtig god altandør?

uanset om du ønsker dig en dobbelt altandør eller en enkeltfaget en af slagsen kan du finde hvad du søger hos Klarfönster. Klik ind på hjemmesiden Klarfonster.se og se det store udvalg af flotte altandøre.

Flere Nyheder