Skab et godt flow mellem to rum med dobbelte franske døre

14 maj 2020
Emilie Jacobsen

Hvis du har to opholdsrum, der støder op mod hinanden, kan du skabe et langt bedre flow imellem dem, hvis du sætter franske døre op. Dørene gør det muligt at se ind i det andet rum, selvom dørene er lukkede.

Dermed kommer begge rum til at virke større, når de ikke er afgrænsede af en væg. Hvis du alligevel sidder og kigger på nye døre, er det derfor det oplagte valg for dig. 

Det er dog ikke bare mellem to opholdsrum, at franske døre kan være rare. Også en dør fra et opholdsrum ud til en gang kan være med til at give en fornemmelse af, at den bolig bliver større. Det kan derudover også være med til at lukke mere lys ind i både opholdsrummet og gangen, hvilket kan være rigtig rart for dig. 

Har du et køkken og en stue, der støder op til hinanden, kan det være rart, at du har en dør, du kan lukke, så der ikke kommer mados ind i stuen. Samtidig kan det være rart for dig, at du kan se, hvad der foregår inde i stuen. Det har du også mulighed for at opnå med franske døre. 

Der findes selvfølgelig mange forskellige steder, hvor du har mulighed for at finde franske døre. Et af de steder, hvor du dog virkelig kan finde et stort udvalg, er hos webshoppen melholt.nu.

De har specialiseret sig i at forhandle døre, hvilket selvfølgelig betyder, at de har rigtig mange, du kan vælge imellem. 

Når det kommer til franske døre, bør du først og fremmest vælge, om du vil have en enkeltdør eller en dobbeltdør. Med dobbeltdøren er det nemt for dig at gøre to rum til et, når du har mulighed for at åbne så meget op. Det kan virkelig være med til at ændre flowet i din bolig. 

Flere Nyheder