Sådan repareres en utæt vandhane

08 august 2021
Steffen Hansen

Sådan repareres en utæt vandhane

En vandhane kan være utæt på flere måder. Den kan være utæt ved tuden, så den drypper selvom du har slukket for vandet, den kan være utæt under vasken, og den kan være utæt hvor du tænder og slukker for vandet. Alt afhængig af hvor den er utæt, skal der forskellige indsatser til at fikse problemet.

Utæt ved tuden

Når en vandhane er utæt ved tuden, betyder det, at den drypper selvom vandet er slukket. Dette kan laves rimelig simpelt. Her skal du blot udskifte den indre skive og o-ringen, som lukker tæt i tuden.

En vandhane der er utæt ved tuden, kan altså være rimelig simpelt at fikse, men hvis det ikke hjælper med udskiftning af den indre skive og o-ringen, så kan det være et nyt apparatur der skal til. Ved udskiftning af dette, kan det være en idé at få en professionel indover.

Lækage under vasken

Hvis der løber vand ud under vasken, så kan det hurtigt blive en større opgave at få repareret. Her anbefaler vi, at du tager fat i en professionel, som kan lave det på en måde, så det ikke bør ske igen. Bor du i Kalundborg, så kan du få hjælp fra en VVS i Kalundborg, bor du et andet sted, så anbefaler vi at finde en i dit lokalområde.

Når du hyrer en professionel, så vil de have materialer og ekspertisen som gør, at de kan lave det hurtigt og nemt. Derudover bliver du forsikret på, at opgaven bliver løst som den bør løses, og derved ikke bliver en hjemmelavet løsning, som måske kun holder midlertidigt.

At hyre en professionel kan være dyrt, men i det lange løb vil det være meget billigere at få det lavet, end pludseligt at stå med en vandskade, så man skal have skiftet meget mere end det utætte apparatur ved vasken.

 

Flere Nyheder