Privatrengøring ved professionel rengøringsfirma på Fyn

28 november 2020
Astrid Pedersen

Synes du det er kedeligt at gøre rent, og bruger du hellere din tid på andre – måske mere spændende – aktiveteter? Så kan du med fordel hyre et privat rengørings firma som med jævne mellemrum kan komme i bund med rengøringen i din bolig. På den måde kan du opretholde en fornuftig hygiejne strandard. Og så kan du trække udgifterne til rengøring fra i skat.

Hvem er Arbejdshesten?

Arbejdshesten er en service virksomhed, grundlagt i 1993 af Anette Holm Kristensen som et enkeltmands firma med fokus på rengøring af private hjem og kontorer. Den dag i dag tæller Arbejdshesten 14 medarbejdere med hvert deres speciale områder.

Arbejdshesten tilbyder således mange forskelligartede service ydelser, og løser opgaver af alle størrelser for såvel erhvervs virksomheder som for private kunder. Arbejdshesten’ mission er at være et firma du kan stole på når det handler om udførelse af diverse former for service – og en virksomhed som de ansatte er stole af, og glade for, at være en del af.

Arbejdshesten bestræber sig på at tilbyde fleksible løsninger som er tilpasset hver enkelt kundes ønsker og behov. Du får hos Arbejdshesten en på én og samme tid personlig og professionel betjening som tager udgangspunkt i din unikke situation – og som har til formål at løse din rengørings opgave på grundig og effektiv vis.

Når du overlader dine rengørings opgaver til Arbejdshesten vil det som hovedregel altid være den samme medarbejder som rengør dit hjem. Du kan dermed være sikker på at alle dine ønsker og præferencer imødekommes, og at du kan forvente en høj kvalitet i det udførte arbejde.

Du kan altid ændre på din service aftale underveje således at den altid matcher dine behov. Og du kan selv vælge om rengøringen skal udføres med dine egne rengøringsmidler eller med dem som Arbejdshesten selv medbringer.

Du kan kontakte Arbejdshesten med henblik på en aftale om privatrengøring i Svendborg via hjemmesiden arbejdshesten.dk

Flere Nyheder