Lav en arbejdsfordeling med opsætning af filt

08 maj 2019
Anders Lundtang Hansen
Lav en arbejdsfordeling med opsætning af filt

Det kan være en krævende opgave med opsætning af filt derhjemme, det er vi mange mennesker, der kender en hel del til, så her kommer en mindre guide til, baseret på indhentede erfaringer fra andre mennesker i samme situation, hvordan du bedst muligt og mest effektivt eksekverer opgaven med at sætte filt op.

Som overskriften leder op til, så er der blandt andet tale om, at man skal lave en tydelig arbejdsfordeling til, når filt skal sættes op. Det letter simpelthen den byrde, som det er at sætte filt korrekt op.

Én person skal være sjakbajs på stedet, der uddelegerer opgaverne, og den opgavefordeling afviger man ikke fra i højere grad, end hvis der sker noget akut, eller at netop sjakbajsen siger det.

Forud skal I som arbejdshold også have sørget for at have indkøbt de rette materialer, være blevet enige om, hvor der skal sættes filt op henne og gerne have givet jer selv en tidshorisont til dette.

Selvfølgelig kan denne tidshorisont smutte, da det er vigtigst, man ender med et godt resultat, men det er rart at være blevet enige om på forhånd, hvor meget tid man forventer at sætte af til det, så de involverede parter har noget at kalkulere med.

Hvis nogle af jer har tidligere erfaringer med at sætte filt op, så er det også dem, der bedst kan sige hvor lang tid, der skal bruges på arbejdet.

Vigtigt er det også, at I har købt udstyret, remedierne og beskyttelsesgrejet til at gå i gang med det samme, så en lang arbejdsdag ikke starter med at skulle overstå dette punkt. Alene dette kan tage en halv dag – eller mere.

Husk også at tage nogle gode pauser indimellem og få lidt at spise, så kroppen er klar til at skulle gennemføre hele arbejdet med at sætte filt op uden at gå kold på unødvendige tidspunkter.

Flere Nyheder