Lad dit malerfirma i Karslunde give en hånd med renoveringen

26 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når dit hus eller din lejlighed skal sættes flot i stand kan du vælge at lade et totalentreprise firma tage sig af dette. En du kan også vælge selv at orkestrere renoveringen.

Vælg de rette håndværkere når boligen skal renoveres

Hvis du selv forestår planlægningen af din renovering er det vigtigt at du gør dig umage. Håndværkere og autoriserede fagfolk er ikke billige i drift.

Derfor handler det om at koordinere opgaverne således at der ikke går kostbar tid til spilde. Dine håndværkere og fagfolk skal plottes ind i planen i den rigtige rækkefølge. På den måde kan du få udført dit istandsættelses arbejde på mest effektiv vis, og med det flotteste resultat.

Du bør sørge for at få kontakt til de rigtige fagfolk som er nødvendige for at gennemføre renoveringen. Du får sikkert brug for både murer, tømrere og snedkerede samt en autoriseret elektriker eller el installatør og en autoriseret VVS installatør, hvis køkken eller badeværelse skal moderniseres. Og skal kronen sættes eftertrykkeligt på værket bør du også tage kontakt til et lokalt malerfirma.

Hvorfor ikke bare male selv?

Måske tænker du at maleren godt kan spares væk. Renoveringen løber alligevel op – og malerarbejde kan man sagtens selv udføre. Der er da heller ikke noget til hinder for at de selv varetager denne opgave. Du kan købe malergrej og materialer i et byggemarked – og malerarbejde kræver ingen særlig autorisation.

Men du skal tænke på at maling af vægge, lofter og indvendigt træværk i en nyrenoveret bolig er et omfattende stykke arbejde. Og hvis resultatet skal være både smukt og holdbart skal der også her professionelle kræfter på banen.

Få hjælp til indvendig maling af boligen hos malerfirma i Karlslunde

Hvis du er bosiddende i den sydøstlige del af Sjælland, nærmere betegnet Karlslunde, kan du få hjælp til malerarbejdet hos Malerkanonen – læs mere på malerkanonen.dk

Flere Nyheder