Hvorfor få bygget en træterrasse?

08 september 2020
Astrid Pedersen

Om sommeren tilbringer de fleste husejere det meste af fritiden i den til huset hørende have. Udeliv er skønt når dagene er lange, lyse og varme. Hvis du er typen som nyder havelivet vil du med sikkerhed også sætte pris på en smuk og vel designet træterrasse. Med en sådan kan du nemlig optimere plads forbruget og få en fornuftig overgang mellem huset og haven.

Hvilken type træterrasse skal jeg vælge?

Når du vælger at få anlagt en træterrasse er det nærmest kun fantasien som sætter grænser for udformningen, størrelsen og farven. Får du en dygtig og erfaren håndværker på sagen kan I i samråd beslutte jer for et unikt design som passer perfekt til dit hus og til din have.

Din terrassemand kan samtidig rådgive dig omkring valg af materialer og farver. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvordan din træterrasse kommer til at se ud. Såvel farve som design skal spille sammen med de øvrige omgivelser, det vil sige huset og haven.

En sort terrasse kan være helt utroligt elegant og føje et eksklusivt look til et hus i et enkelt og tidløst design – for eksempel en bungalow. Og en træterrasse i naturligt træ, behandlet med olie, passer perfekt til det hyggelige sommerhus og den måske lidt vildt voksende have.

Hvem kan hjælpe mig med at bygge den perfekte træterrasse?

Hvis du leder efter en dygtig tømrer med stor ekspertise inden for træterrasser kan du med fordel vælge Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS. Andreas la Cour har specialiseret sig inden for design og konstruktion af smukke og holdbare træterrasser og vil uden tvivl kunne formgive og opføre en træterrasse som passer perfekt til dig og til din bolig.

Du kan læse mere om Andreas la Cour og Kun Terrasser ApS, og se flotte billeder af tidligere opførte træterrasser, på hjemmesiden kun-terrasser.dk

Flere Nyheder