Forkæl nogle du holder af med en god stak gammeldags pandekager

11 februar 2019
Michelle Løhde Nielsen
Forkæl nogle du holder af med en god stak gammeldags pandekager

Findes der noget bedre end en god stak gammeldags pandekager? Gerne serveret lune og frisklavede med marmelade, is, sukker, bær eller sirup og ikke mindst i godt selskab. 

Gammeldags pandekager er en favorit dessert hos mange, og det skyldes sandsynligt, at de emmer af hygge og nærvær. Det er noget, man laver, når der skal hygges lidt ekstra. De kan både serveres en lun sommeraften fyldt med is og sommerens bær efter grillmaden, eller de kan serveres en regnfuld efterårsdag i selskab med varme drikke, te og en god film. De kan serveres hele året rundt uanset sæson og vejr. 

En favorit dessert hos både børn og voksne 

Pandekager er en klassisk dessert, som siges at gå mange år tilbage i historien. I dag serveres den i mange hjem, og det er en favorit hos både børn og voksne. Det er ofte en dessert, som bringer mange minder med sig, da mange har fået den serveret igennem hele livet. Pandekagen er efterhånden blevet så populær, at den har sin helt egen dag hver tirsdag efter fastelavn – nemlig “Pandekagedag”. 

En dessert der tager ingen tid at lave 

I modsætning til kager og andre desserter, så tager pandekager ingen tid at lave. Du skal blot røre dejen sammen, stege dem på panden og så er der serveret. De er derfor også utrolig nemme at lave og kræver ikke alverdens ingredienser. Det er derfor en dessert, som alle kan give sig i kast med uanset, om man er god i køkkenet eller ej.

Hvis du klikker ind på Alletiders Kogebog, så kan du få en opskrift på de gode gammeldags pandekager, som vi alle kender dem. Overrask nogle du holder af med en stak pandekager, der vil gøre selv Rasmus Klump misundelig eller forkæl dig selv. Kom dit yndlings fyld i og spis dem, imens de er lune. 

Flere Nyheder