Find den bedste vodka online

27 april 2021
Astrid Pedersen

Er du på udkig efter en velsmagende vodka? Så kan du med fordel finde den online hos PremiumBottles. Hos PremiumBottles finder du vodka fra de velrenommerede brands Beluga Vodka, Belvedere Vodka, CpH Vodka, Crystal Head Vodka, Cîroc Vodka, Grey Goose Vodka, Hammer & Son, Isfjord, Purity.

Hvem er PremiumBottles?

PremiumBottles er en online forhandler af vin og spiritus i Danmark virksomheden PremiumBottles blev etableret som familie ejet og drevet firma i 2014 og har siden solgt alkoholiske drikke af alle typer gennem den online shop.

Hos PremiumBottles er du garanteret vin og spiritus i top kvalitet til aldeles rimelige priser samt en formidabel kundeservice på dansk. Og derfor kan du trygt købe rødvin, hvidvin, champagne, vodka, cognac, gin, rom og andre former for spiritus hos PremiumBottles.

Find de nyeste produkter hos PremiumBottles

PremiumBottles kan prale af et tæt samarbejde med alle førende spillere på marken inden for den danske vin og spiritus branche. Dette sikrer PremiumBottles en ledende position inden for online forhandlere af spiritus, og du vil som oftest kunne finde de seneste produkt nyheder først hos PremiumBottles.

Udvalget af såvel vin som spiritus i PremiumBottles’ online shop er varieret og velassorteret, og med gode beskrivelser af hvert enkelt produkt.

Foruden salg af spiritus online kan PremiumBottles præsentere et spændende og inspirerende univers af cocktails med tilhørende billeder og opskrifter. Du kan også finde diverse udstyr til din bar hos PremiumBottles hvad end denne befinder sig i din private bolig eller i et restaurations lokale i byen.

Skån miljø og klima med PremiumBottles

Når du handler med PremiumBottles handler du samtidig med en virksomhed som tager de miljømæssige hensyn meget alvorligt. PremiumBottles er derfor en del af MiljøvenligPakning.dk – en sammenslutning af virksomheder, som allesammen selv forestår deres forsendelser og anvender miljø og klima venlig emballage i forbindelse hermed. Læs mere om PremiumBottles på PremiumBottles.dk.

Flere Nyheder