Finansiering til maler priser – tips og fravalg!

23 februar 2020
Anders Lundtang Hansen
Finansiering til maler priser - tips og fravalg!

Efter længere tids søgen er du kommet hjem til, hvor du gerne vil hyre en maler fra, og du har konkluderet, hvordan det svarer bedst i forhold til maler priser og maler kvalitet herefter, så du ved, at der ikke bliver så meget at rafle om her.

Dog kan du også se på budgettet, at det ikke lige er noget, som du har mulighed for at betale med det samme, og det er problematisk, at du skal have udført den her maleropgave relativt hurtigt, hvorfor du står med et finansieringsproblem.

Hvad gør man så i denne situation?

Det giver vi dig nogle konkrete råd til, hvad der er bedst, hvad man kan gøre, og hvad man helt klart skal holde sig fra at ty til.

Det bedste er helt klart, hvis man kan låne pengene af nogle, man kender, hvor der aldrig kommer penge mellem hinanden, og man så ikke behøver betale renter heraf.

Det næstbedste er nok, hvis man kan tage et lån i banken og forklare dem, hvad man skal bruge pengene til, man kan stille kaution for pengene og bevise, at man har finansiel mulighed på længere sigt at betale disse penge retur.

Dog er det ikke så smart, hvis man begynder at prutte om prisen hos maleren, efter man har aftalt en bestemt pris for opgaven, hvis maleren vel at mærke operere på denne måde.

For du skal se det fra vedkommendes synspunkt, at man beregner en pris efter, hvad der kommer fortjeneste af; der skal betales materialer, aflønnes medarbejdere, betales husleje og så gerne i sidste ende være et lille overskud.

Men det er trods alt bedre, end du begynder at kaste dig over alle mulige kviklån, internet-lån eller sms-lån med en høj rente og ÅOP.

Den slags skal du simpelthen bare holde dig fra, når du skal betale for malerarbejde.

Flere Nyheder