Få Skælskørs bedste massage

16 marts 2020
Astrid Pedersen
Få Skælskørs bedste massage

Føler du dig udbrændt og stresset – og døjer du tillige med smerter i kroppen? Så kan du med stor sandsynlighed have glæde af regelmæssig massage. Og hermed menes ikke den nusse udgave af massage, som du får i spa afdelingen på et luksus hotel, men der imod en rigtig massage hos en professionel og uddannet massør.

Hvad får jeg ud af massage?

Hvis du kun har oplevet massage i wellness versionen, er det forståeligt, at du stiller dig skeptisk over for påstande omkring massagens langvarige og helse bringende virkninger. Efter den første session med fysiurgisk massage, dyb bindevævs massage eller sports massage er det dog de færreste som stadig er i tvivl.

Langt de fleste mennesker, som har gennemgået et behandlings forløb med massage, beretter om tydelige effekter af massagen allerede efter den første behandling. Mange oplever, at de sover langt bedre om natten i flere døgn efter en grundig massage. Flere føler sig opløftede, og størstedelen af alle massage klienter genvinder efter få sessioner bevægeligheden og smidigheden i led og i muskler.

Med tiden vil du, såfremt du på regelmæssig basis modtager massage, opleve, at dine spændinger aftager, og at smerter og ubehag mindskes. Du vil få lettere ved at undgå skader som følge af sports udøvelse eller træning, og selv stress symptomer kan faktisk dulmes. Er du således i gang med en stress behandling, kan massage være et særdeles nyttigt supplement hertil.

Foruden den gavnlige effekt på kredsløbet, foranlediget af de dybt gående strøg og tryk, udløses der ved massørens berøring også oxytocin og serotonin i kroppen. Begge disse hormoner virker beroligende på det sympatiske nerve system, og er således med til at nulstille kroppen. Derfor vil du kunne mærke, at du gearer ned – og samtidig får mere god energi i dit system.

Bestil tid til en velgørende massage i Skælskør på klinikdam.dk

Flere Nyheder