Få ny emalje i dit badekar på kun fire timer

11 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Er badekarret i dit badeværelse slidt og grimet? Så bør du faktisk ikke bruge det til karbad. De misfarvede og ru plamager på karrets inderside kan nemlig fungere som grobund for bakterier og svamp – mikro organismer som potentielt kan gøre dig syg. Og derfor bør du få sat dit badekar i stand inden du tager bad i det.

Hvorfor ikke bare smide badekarret ud?

Måske tænker du at renovering af badekar ikke er umagen værd. Du foretrækker mulighed at hive badekarret ud og erstatte det med et nyt et af slagsen.

Men her skal du tænke på at udskiftning af badekar faktisk er en både tidskrævende og bekostelig affære. Du skal først have brudt soklen omkring badekarret ned. Dernæst skal dette bortskaffes, og et nyt indkøbes. Og så skal soklen mures op på ny.

Renovering af badekar tager som regel kun fire timer. Processen foregår derved at en badekarsmaler sliber indersiden af dit badekar således at denne kommer til at fremstå helt glat og ensartet. Dernæst påføres den nye emalje. Dette sker ved hjælp af en sprøjtepistol – lidt lige som når man udfører en autolakering.

Der skal som regel mellem tre og fem lag til før resultatet er perfekt. Og efter et døgns hærdning er emaljen solid nok til at du atter kan tage dit badekar i brug.

Hvem kan fikse mit badekar i København?

Hvis du bor i eller i omegnen af København kan du altid tage kontakt til Emaljespecialisten når du har brug for hjælp til renovering af badekar.

Emaljespecialisten forestår emaljering af badekar, fliser, klinker, håndvaske og lignende emaljerede emner. Gennem en årrække har Emaljespecialisten hjulpet beboere i København og på Frederiksberg med at få deres badekar til at stråle på ny. Du kan læse mere, og indhente et stærkt tilbud på ny emalje badekar, på Emaljespecialisten.dk

Flere Nyheder