Få mere tid til at være sammen med dine gæster ved at bestille mad ud af huset

02 november 2021
Emilie Jacobsen

advertorial

At være vært eller værtinde for et større selskab er både hyggeligt, men kan også være krævende. Ikke mindst hvis du laver al maden selv. Der kan du hurtigt ende med at bruge mere tid ude i køkkenet, end du gør sammen med dine gæster. Det er jo lidt fjollet, når du nu har inviteret dem for at have en hyggelig aften sammen med dem. 

For at have mere tid med dine gæster er det en god ide for dig, at du bestiller mad ud af huset. På den måde skal du bare anrette maden til dine gæster. Mere behøver du ikke at gøre. Du får derfor meget mere tid til at sidde og hygge sludre med dine gæster, end hvis du skulle stå for maden selv. 

Et godt sted for dig at bestille mad ud af huset til et middagsselskab er hos Kokken og Jomfruen. De har en række forskellige menuer og buffeter at vælge imellem, og du kan derfor nemt finde den, der passer til dig og dine gæster. Læs mere her på https://www.kokken-jomfruen.dk/ 

Buffet eller tre-retters middag

Hvis du skal have mange gæster, kan det være værd for dig at overveje, om du skal servere en buffet. Der har du mulighed for at servere mange forskellige former for kød og tilbehør. Der vil derfor være noget, som alle kan prøve at spise.

Mange tænker, at buffeten egner sig bedst til større selskaber. Hos Kokken og Jomfruen har de dog buffeter, som du kan købe, selvom I bare er fire personer. Der vil altså være god mulighed for at bestille mad ud af huset, selvom det bare er et lille selskab.

Hvis du er mere til at servere en tre-retters middag for dine gæster, kan du også gøre det. Der spiser I alle det samme, men der er noget lidt finere over at få tre retter. 

Flere Nyheder