Få flot og levende hår hos din lokale frisørsalon

16 november 2020
Astrid Pedersen

Er dit lange hår ved at være lidt slidt i spidserne – eller trænger din korthårsfrisure til at blive frisket op? Så bør du opsøge en dygtig frisør. Det samme gælder, hvis din hårfarve er begyndt at falme, eller en kraftig udgroning i toppen af håret afslører, at dit hår er affarvet.

Du bør ikke forsøge dig med hårfarve til hjemmebrug som kan købes i supermarkeder eller hos materialisten. Dette kan nemlig meget hurtigt gå galt. I bedste fald får dit hår en forkert farve – og i værste fald kan du udvikle en allergisk reaktion. Og derfor bør du overlade såvel klip som farve til en professionel frisør.

Find din lokale frisørsalon i Aalborg

Er du bosiddende i Aalborg eller nærmeste omegn hedder din lokale moderne frisørsalon Salon Hookstone. Hos Salon Hookstone finder du den dygtige og erfarne frisør Helle Gaarden og hendes elev Sarah, som begge glæder sig til at give dig netop det garn du går og drømmer om.

Helle Gaarden har igennem mange år arbejdet som frisør i både Danmark og England, og har i høj grad fingeren på pulsen når det handler om de seneste trends og tendenser inden for frisør faget såvel som når det handler om den nyeste hår måde. Helle vil således med sikkerhed kunne finde en stil som passer til dig hvad angår såvel klip og farve.

Med rådgivning og vejledning fra enten Helle eller Sarah vil du selv kunne vedligeholde dine nyklippede lokker med de bedste produkter og de mest formålstjenlige styling teknikker. Og så vil du kunne have glæde af din nye frisure i lang tid fremover. Salon Hookstone tilbyder såvel de traditionelle frisør ydelser herre og dame klip samt farve som spændende striber og reflekser, kreative hår opsætninger og plejende hårkure.

Du kan læse mere, og bestille tid til en frisørbehandling hos Helle eller Sarah fra Salon Hookstone, på hjemmesiden.

Flere Nyheder