Få de bedste gulvafhøvling og gulvafslibning priser

18 maj 2020
Astrid Pedersen

Er dit trægulv slidt, misfarvet, ridset eller på anden måde beskadiget? Så bør du overveje at lade en dygtig gulvmand foretage en gulvafslibning eller måske en gulvafhøvling.

Skal jeg vælge en gulvafhøvling eller en gulvafslibning?

Om du skal vælge en skånsom gulvafslibning eller den mere invasive gulvafhøvling kommer helt og holdent an på dit trægulvs beskaffenhed og omfanget af eventuelle skader.

Er dit gulv voldsomt medtaget, for eksempel efter en vandskade, kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling. Indtrængende fugt kan nemlig medføre buler, dybe revner, skæmmende misfarvninger og deciderede forskelle i gulvets niveau, fordi væden får træværket til at svulme op og forskyde sig i planet. En gulvafhøvling, som fjerner helt op til en halv centimeter af træværkets overflade, vil kunne råde bod på de mest graverende skader.

Det samme gør sig gældende hvis dit trægulv er belagt med et tykt lag lak eller fernis. Her vil en gulvafslibning heller ikke være tilstrækkelig, hvis dette lag skal fjernes ordentligt.

Er dit trægulv blot mærket af almindelig dagligdags slitage, bør en gulvafslibning kunne klare ærterne. Mindre skønhedspletter så som skjolder fra spildte væsker, misfarvning fra solfalming og grålige slidspor fra nedtrådt støv hører under de småskader som en gulvafslibning sagtens kan fjerne.

Samtidig er der den fordel ved en gulvafslibning at denne behandling på én og samme tid er skånsom og effektiv. De fleste trægulve, uanset type eller træsort, tåler fint en gulvafslibning. Og lader du en dygtig gulvmand forestå afslibning af gulve kan fu være sikker på at han ikke vil fjerne mere af gulvets overflade en højst nødvendigt for at få et smukt resultat.

Find en billig gulvafslibning online

Bor du på Sjælland, kan du med fordel overlade opgaven med afslibning af gulve til DBF Gulvservice. Hos DBF Gulvservice får du samtidig nogle af de laveste priser på gulvafslibning – læs mere på gulvafslibning-priser.dk

Flere Nyheder