En vild buket vækker altid begejstring

08 august 2022
Camilla Sørensen

editorial

Skal du give blomster til en, du holder af, så kan du med fordel overveje at gå den vilde vej i stedet for den klassiske. En vild buket vækker altid glæde med sine flotte farver og lidt utraditionelle sammensætning.

Det er den perfekte måde at vise din elskede, hvor meget du holder af ham eller hende. Så næste gang skal du droppe roserne og gå amok! De vil takke dig for det. Stol på os.

Det er meget sjovere at plukke blomster, når du ikke behøver at holde dig til det klassiske arrangement. I stedet kan du vælge en vild buket! De er altid mere spændende og fulde af liv. Og dine kære vil helt sikkert sætte pris på den omtanke, der ligger bag.

blomsterbutik

Hvordan sammensætter man en vild buket?

Spørgsmålet er naturligvis, hvad du skal overveje, når du gerne vil sammensætte en vild buket på egen hånd. Vi har et par forslag.

-Vælg et ulige antal blomster. Et lige antal af alting føles for symmetrisk og sikkert. Men et ulige antal blomster ser sjovere og mere indbydende ud.

-Vælg forskellige højder på dine stilke. Det vil give buketten mere dimension og gøre den mere interessant at se på.

-Medtag noget grønt! Det behøver ikke at være meget, men et par blade kan virkelig bringe det hele sammen.

-Og til sidst: Vær ikke bange for at eksperimentere! Dette er din chance for at være kreativ, så vær vild!

At sammensætte en vild buket er nemmere, end du måske tror, så frygt ej. Og falder det hele fra hinanden, kan du altid gå en tur i denne blomsterbutik i lørslev og få hjælp – eller købe en flot og vild buket. Nogle gange må man jo krybe til korset og acceptere, at evnerne ikke er helt som forventet. Og pyt med det. Det er tanken, der tæller!

Flere Nyheder