Ekstra tryghed for din forretning med videoovervågning

27 juni 2019
Astrid Pedersen
Ekstra tryghed for din forretning med videoovervågning

Er du en glad selvstændig med egen forretning, som er placeret i dertil indrettede lokaler – for eksempel en lille butik, en trælast handel eller et værksted – kender du sikkert til frygten for, at nogen i nattens mulm og mørke begår hærværk eller indbrud. Selv om forsikringen dækker udbedring af begge dele samt erstatter stjålne eller ødelagte effekter, er det rigtig ærgerligt at møde ind til en smadret eller overmalet butiks facade, knuste ruder, opbrudte indgangs partier eller måske endda opklippede hegn.

Du kan sætte nok så mange alarmer op – professionelle indbrudstyve kan sagtens nå at slippe af sted med mange tyvekoster, førend politiet eller vægter tjenesten ankommer. Og en privat ansat vagt er en dyr løsning for en lille, selvstændig erhvervsdrivende. Men hvad gør man så for at undgå, at vandaler og tyveknægte ødelægger eens forretning?

Videoovervågning – en oplagt løsning

Der er rigtig mange gode grunde til at kigge i retning af professionel videoovervågning. Denne løsning supplerer en alarm rigtig godt, og er en billigere løsning end for eksempel en ronderende vagt. Med synligt opsat videoovervågning (og markering heraf med skilte) kan du faktisk skræmme en stor del af tyvene og hærværks mændene væk, inden de kommer i gang med deres forehavende.

Mange ønsker nemlig ikke at løbe risikoen for at havne på optagelser, som kan identificere dem over for politiet. Og med videoovervågning har du også en god sag over for forsikringsselskabet, som vil kunne behandle din sag hurtigere, hvis de har direkte dokumentation for de stjålne effekter.

Hvor finder jeg det bedste udstyr til videoovervågning?

Hvis du således er i markedet efter såvel indendørs som udendørs videoovervågning, kan du med fordel tage et kig på dkkamera.dk. Her finder du alt hvad du skal bruge til videoovervågning af din forretning – såvel som enkelt dele som i praktiske pakker. Se hele udvalget på dkkamera.dk

Flere Nyheder