Bestil tid online hos din lokale tandlæge

08 januar 2021
Astrid Pedersen

Vi ved alle sammen, at en god mundhygiejne og regelmæssige tandlægebesøg er af yderste vigtighed, hvis det blivende tandsæt skal bevares sundt og intakt hele livet igennem.

Men hvor de fleste af os opretholder det første bud, er der mange som vælger at springe det årlige eller halv årlige tandlæge besøg over. Og det er faktisk synd. Du bør, såfremt du hører til denne kategori, straks gribe knoglen og aftale tid til besøg hos din lokale tandlæge.

Hvor finder jeg en dygtig og kompetent tandlæge i Vejen?

Er du bosiddende i området omkring Vejen, Rødding, Læborg, Gesten, Vamdrup, lunderskov, jels, Lintrup eller på de kanter kan du trygt kontakte Tandlæge Tove Klose.

Tandlæge Tove Klose er blandt de mest velrenommerede og ansete tandlæger i Vejen og omegn, og har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse klienter med at holde deres tænder smukke, rene og fri for huller. Hos Tandlæge Tove Klose finder du udelukkende de dygtigste og mest kvalificerede tandlæger, klinik assistenter og tandplejere som står klar til at hjælpe dig uanset dine tænders stand og beskaffenhed.

Hos Tandlæge Tove Klose kan du få de mest almindelige tandlæge behandlinger så som rensning og eftersyn af tænder og tandkød, fyldninger og tand udtrækninger, tilpasning af kroner og broer, mindre operationer (for eksempel i forbindelse med tandbylder og abscesser) og isættelse af tandimplantater. Og Tandlæge Tove Klose udfører også visse former for kosmetiske eller æstetiske tand behandlinger, for eksempel tandretning og tandblegning eller lukning af mellemrum mellem fortænder.

Hos Tandlæge Tove Klose udføres tand behandlinger til ganske overkommelige priser. Du vil selvfølgelig altid få et pris overslag forud for en behandling således at du selv kan tage stilling til om denne skal gennemføres eller ej. Og du kan altid få udarbejdet en fordelagtig afbetalings ordning på tand arbejde hos Tandlæge Tove Klose.

Du kan læse mere, og kontakte Tandlæge Tove Klose direkte, via hjemmesiden tandlaegetoveklose.dk.

Flere Nyheder