Bambus strømper til job, træning eller andet

20 august 2020
Astrid Pedersen

Døjer du med varme fødder her i sommervarmen? Er du bange for at smide skoene og give fødderne lidt luft fordi kollegerne sikkert hurtigt ville mærke den ubehagelige lugt af fodsved – og har du svært ved at finde sokker til træning? Så bør du prøve Boody bambus strømper.

Hvorfor skal jeg vælge Boody bambus strømper?

Der er mange gode grunde til at vælge sokker fremstillet af naturlige og bæredygtige materialer – og det er Boody bambus strømper.

Boody bambus strømper er produceret i økologisk bambus garn og spandex. Bambus er en fremragende type tekstil som udgør et aldeles fantastisk alternativ til bomuld eller polyester som traditionelt anvendes til fremstilling af sokker.

Dyrkningen af bambus til fremstilling af tekstil er langt mere miljø venlig og bæredygtig end den praksis som anvendes ved dyrkning af eksempelvis bomuld. Bambus er, med sin vækst rate på op til en meter om dagen, langt hurtigere klar til høst end andre lignende afgrøder på tekstil markedet.

Bambus planter kan blive op til 35 meter høje – og da der er tale om en græsart vil bambus regenerere så såre det bliver skåret ned. Dette betyder at udbyttet per kvadratmeter landbrugs jord er markant højere end udbyttet ved dyrkning af bomuld på et tilsvarende stykke jord – faktisk op imod 60 gange så højt. Og så bruger bambus kun omkring 1/40 af den mængde vand som bomuld behøver.

Bambus som tekstil er berømt for sine sved transporterende og anti bakterielle egenskaber samtidig med at materialet er naturligt ventileret og dermed bibringer en vis komfort. Du kan bruge dine Boody bambus strømper i forbindelse med lange, varme arbejdsdage på kontoret, til de sveddryppende timer i fitness centeret eller på bold banen, eller når du er på farten. Du slipper for varme, svedige og lugtende fødder. Og så får du sokker som holder faconen perfekt, også selv om du vasker dem ofte.

Se Boody bambus strømper til herrer på boody.dk

Flere Nyheder